Video-Remix

Als je dit filmpje ziet, wie gaat er dan zeuren over copyright. Het is toch een eer als jouw videomateriaal voor zoiets wordt gebruikt?

5 Responses to “Video-Remix”

 1. Bart Says:

  Echt gaaf gedaan!

 2. Martijn Says:

  Wow. Wat een manier om vandaag te beginnen. Daar kan geen espresso tegenop ;)

 3. Henk Says:

  heel gaaf. Als veel verschillende mensen hun user-generated dingetje doen, en één iemand plakt dat samen, is het dan co-creatie?
  (even los van de vraag of deze vraag een relevante is)

 4. Eelke Says:

  Ik vind van niet, als de losse onderdelen niks te maken hebben met het eindprodukt.

  Als ik bijvoorbeeld allemaal ingredienten koop op de markt, van de groentekraam, de viskraam en de kaasman, en ik maak daar een lekkere stoofschotel van, dan is dat ook geen co-creatie. De courgettes die ik bij de groenteman heb gekocht, waren niet bijzonder geschikt gemaakt voor deze schotel, de groenteman heeft inhoudelijk dus niks toegevoegd. Denk je niet?

 5. Henk Says:

  ah. ik dacht dat de muziekjes wel met een bepaalde gezamelijke gedachte waren gemaakt (alle verschillende partijen van eenzelfde leid bijvoorbeeld) maar ik denk idd toch van niet.

  Nog wat anders: En als er nu een iteratie slag aan toegevoegd wordt? als dit wordt teruggekoppeld? en dat de deelnemers dan hun stukje kunnen verbeteren/uitbreiden (of zelfs de stukjes van anderen?)

Leave a Reply