Hyves profiel opheffen

Ik was hyves al een tijdje zat om verschillende persoonlijke redenen. Deze post gaat er niet om wat die redenen waren.

Realiserend dat het misschien wel eens veel tijd kon gaan kosten om de account op te heffen begon ik in mijn hyvessite te zoeken naar een delete/ verwijder-knop. Niks gevonden. Dan maar in FAQ kijken. Geen resultaat. Derde stap was om via google te zoeken op “verwijderen hyves”, “opheffen hyves profiel”, “delete hyves account” etc. Omdat ik zelfs toen geen resultaat vond, leek het me nuttig deze tutorial te posten.
(dankzij marco) :

Stap 1

Ga naar deze link (kan alleen als je ingelogged bent). Je ziet dan dit:

4

Stap 2

Vul deze vraag, maar vooral je wachtwoord in. En klik op verwijderen. Je ziet de volgende mededeling:

3

Stap 3
De volgende drempel is dat je naar je mailbox moet, van je gekoppelde email adres. Daar vind je de volgende mail:

Mail

Stap 4

Houdt vol, nog 1 stap! Klik op de link in het mailtje om naar het volgende scherm te gaan:

2

Bevestig definitief, dat je nooit meer gekrabbeld wilt worden door op ‘yes’ te klikken.
Het verlossende woord:

5

Tags: , , , , , , , , , ,

182 Responses to “Hyves profiel opheffen”

 1. Bart Says:

  En ik maar mijn best doen om vrienden te verzamelen op Hyves. Gaan ze zichzelf deleten :-)

 2. Peerke Says:

  Thanks… dat was heel behulpzaam… eindelijk en ik van mijn Hyves af!

 3. bzb1977 Says:

  bedankt eindelijk van die ellende en huwelijk slopende site af, wat een omhooggevallen bende wat ze allemaal schrijven in die mail, denken ze goud in handen te hebben ofzo? het is een mooi middel voor de polite om iederen in de gaten te houden, ook pedofielen hebben er een dagtaak bij, dat iedereen zomaar zijn privacy opofferd!, ik ben ook aangemeld door iemand anders, zogenaamde vriend

 4. hans Says:

  Thanks, probeer mijn digitale vuilnisbak een beetje te legen en deze post was zeer handig daarbij.

 5. Ko Smo Says:

  Thanks, bespaart me een hoop zoek werk, ben benieuwd hoe je daar via een “normale” weg kon komen, maar enfin, maakt niet meer uit, ben al van Hyves af.

 6. Heinz Says:

  Thanx!

 7. EVG Says:

  Weet iemand mij te vertellen hoe lang het dan duurt? Ik bedoel, is je account dezelfde dag meteen weg of duurt het een dag of een paar dagen?

 8. Eelke Says:

  Mijn pagina was vanaf diezelfde dag weg, ik weet alleen niet of ze me ook daadwerkelijk uit hun database hebben verwijderd. Daarom heb ik eerst mijn gegevens gewijzigd, zodat hopelijk de gegevens uit de database overschreven werden.

 9. EVG Says:

  Welke gegevens bedoel je Eelke? Zelf heb ik al mijn foto’s er eerst af gehaald en alles wat ik ingevuld had zoals bij hobby’s, reizen en sport enz.
  Het was een hele “kale” pagina geworden. Had ik nog meer moeten verwijderen dan?

 10. Eelke Says:

  Wel, ik had voor de zekerheid mijn naam en email adres gewijzigd, maar dat was wel een tikkeltje paranoia…

 11. Eveline Says:

  Thanks! Heeft me een hoop zoekwerk bespaard, want jeetje, wat is dat een werk zeg!

 12. EVG Says:

  Ik heb gezien dat mijn pagina niet meer bestaat.
  Het is dus gelukt, bedankt!

 13. Anonymous Says:

  Een toepasselijk woord voor deze site, GEWELDIG!:D

 14. non hyver Says:

  EINDELIJK!!!!!
  YES!!!!

 15. billetje Says:

  Dankjewel :) heb hier zo lang naar gezocht!

  groetjes,

  ik

 16. Barbara Says:

  thanks a loT!!

 17. JW Says:

  Goeie tip,dankjewel. ‘k Ben wel heel nieuwsgierig hoe je uiteindelijk aan die link gekomen bent?!

 18. nadia Says:

  het bericht word maar niet naar mijjn hotmail verstuurd, echt raar maar waar
  dus ik kan het nog niet verwijderen

 19. Eelke Says:

  Hoi Nadia, dat lees ik veel hier. Niet per ongeluk in je hotmail spambox gekomen?

 20. ted Says:

  ACCOUNT verwijderd stond er.
  Alleen ik kan nog steeds inloggen???

 21. s Says:

  dank je!

 22. Evelien Says:

  Bedankt, ik kon het ook nergens vinden. Nu maar hopen dat het over 24 uur inderdaad is gestopt.

 23. 8a, online marketing blog » Blog Archive » Hoeveel Hyves vrienden heb jij over voor een Hamburger Says:

  [...] schijnt een trend te zijn om je Hyves profiel op te heffen. Ook ik kom er niet dagelijks, maar ik behoud mijn profiel nog wel even. Maar of ook mijn Facebook [...]

 24. arjendeparjen Says:

  thanx

 25. Pascal Says:

  Eindelijk van die stomme hyves af…yes…

 26. Anniek Says:

  Merci bien :).

 27. Eelke Says:

  De rien!

 28. Marrrijk Says:

  fantastisch! just what I needed! hartstikke bedankt!

 29. nickname Says:

  Hey!
  Thanks voor deze hoe verwijder ik mijn hyves link! ik kon em niet vinden op hyves zelf maar ben dan ook geen favo hyver.
  En ook thanks voor bovenstaande reactie van iedereen met tips om o.a eerst je profiel kaal achter te laten alvorens je voor het laatst doorklikt naar delete profyl. Nu maar hopen dat ie ook echt echt echt in de prullenbak verdwijnt zoals gewenst.

 30. nickname Says:

  aanvulling:
  ook nergens op hyves wordt je erop gewezen dat na 31 jan 2009 je met je hyves account te vinden bent via google. lijkt me toch erg belangrijk detail! Voor mij reden genoeg om per direct van deze koppeling van gegevens toko afscheid te nemen. Alhoewel… dat is utopia.. je bent overal maar dan ook overal terug te vinden.
  Mazzel!

 31. damloosz Says:

  ik wil hyves verwijderen

 32. Fessem van Says:

  ik wil van hyves site af.

 33. Fessem van Says:

  grbruik het niet.

 34. i Says:

  thanks dit had ik nodig! Overigens was iedereen al voor 30 januari via google te vinden! Ik in elk geval wel.

 35. i play Says:

  hej allemaal
  het is me gelukt om mijn hyves te verwijderen
  maar de gegevens staan volgens mij nog in de datebase hoelang duurt dat voordat die gegevens dan ook zijn verwijderd

  greetz

 36. ManiacR Says:

  Eindelijk van die domme hyves af. Stom gezeur altijd in mijn mailbox.

 37. Gebruik de kracht van Twitter! Says:

  [...] video’s elders publiceert en je netwerk overtuigt van de eenvoud en snelheid van Twitter kun je je Hyves profiel uiteindelijk zelfs opheffen. En anders kun je je tweets automatisch doorposten naar je Hyves profiel via [...]

 38. Anonymous Says:

  Wat omweg om een account te verwijderen he
  Maar het is gelukt! Super bedankt!!

 39. dt Says:

  Beste Eelke,
  Veel dank voor de info! Heb direct mijn hyvesstek verwijderd. De toon van hyves in dit ‘proces’ heeft mij bijzonder geïrriteerd. Alleen dát is al reden om ermee te kappen (niet dat ik ooit gebruik heb gemaakt van mijn account…).
  Groet,
  dt

 40. Chris Says:

  Eindelijk af van die verdomde hyves!
  Thank You

 41. marko Says:

  Me hyvesaccount bestaat nog steeds en is nog niet weg hoor

 42. Ruby Says:

  Ik krijg geen mail en als ik de link intyp en ik druk op yes zegtie OH OH ER IS IETS VERKEERDS GEGAAN probeer het later nog es… k*tzooi!

 43. Ruby Says:

  Het is me gelukt, maar ik kan nog steeds inloggen.. weet iemand hoelang het duurt voorday het is verwijderd?

 44. hyveshater Says:

  ben ook al heel de dag bezig om dat k*t hyves te verwijderen,heb precies hetzelfde probleem,kan nog steeds inloggen. lang leve hyves

 45. Justin Says:

  SUPER! Kreeg al een tijdje spam van hyves, dus dacht laat ik me account maar deleten maar kon niet vinden hoe. Dankzij Google op deze site gekomen.

 46. Janneke Says:

  Jeej! Nu eindelijk m’n hyvesprofiel kunnen verwijderen. Via google hier terechtgekomen, want op hyves niets te vinden over deleten natuurlijk.
  Nu mijn kostbare tijd maar weer eens wat efficienter inrichten en geen gedoe met hyves-gluurders etc :-) (of de verleiding zelf te gaan gluren bij de buren die je toch eigenlijk niet kent :-)

 47. Paul Says:

  Wat een criminele zooi zeg, niet eens een uitschrijf knopje op de site neerzetten, ja zo blijven mensen wel gebonden aan je site!! Erg onvriendelijk en des te meer reden om te stoppen met hyves.
  Gelukkig vond ik deze site ook via google!

 48. xander Says:

  Ik heb mijn hyves verwijdert zoals het hier stond… Helaas ik kan mezelf na zeker 1 maand nog steeds inloggen. Ik neem dus contact op met hyves en vraag of ze hem kunnen delete. Niet dus!

  Ik moet een kopie maken van mijn geldige legitimatie. Ik ga niet zomaar mijn gegeven toesturen naar hyves. logies toch? Zij willen zeker weten dat ik wel echt die persoon ben van mijn hyves, en niet 1 of andere faker. Ik heb toch mijn inlognaam en wachtwoord? Kortom ze verwijderen je niet echt, maar alleen je profiel! Inloggen kan ik nog steeds… lijers zijn het! en gewoon niet meer reageren als ik hun wil contacten he……

 49. Ruby Says:

  Ja man :S das vaag. Maar bij mij luktte bovenstaande wel! Ik kan niet meer inloggen en ik sta ook niet meer op hyves gelukkig :) Nu maar hopen dat het je ook lukt! Oh, btw, voor degene waarbij je email niet krijgt je weet wel voor de link ensow, moet je ff je email adres veranderen in hyves dan krijg je hem wel. Maar das shit als je maar 1 email adres heb en hij pakt die link niet. Maarja iedergeval is het wel degelijk mogelijk (met f*cking veel moeite) om van hyves af te komen. Groetjes, Ruby.

 50. Yoeri Says:

  Bij deze even een ‘krabbel’ om je te bedanken voor deze tutorial.
  Was al lange tijd op zoek naar een manier om onder dat bijennest uit te komen.

  Grappig om je via deze weg tegen te komen trouwens, Thomas heeft je kortgeleden via Evening Breeze benaderd om een promo-filmpje voor ons te maken. Kleine wereld.

  Succes met de films,
  Gr. Yoeri.

 51. John Says:

  Dank de goden die in de hemel vertoeven dat er mensen als u bestaan,
  ik ben zooooo blij dat ik van dat hyves gebeuren af ben! mensen zonder hyves zijn per definitie gewoon socialer. :D

 52. Remco Says:

  Thanx, pfff !

 53. Ali Says:

  Ik krijg de mail niet.

 54. luc Says:

  waarom krijg ik geen mail om mn hyves te deleten?

 55. tarik Says:

  ikk vind het saai geworden

 56. Rik van Schaaik Says:

  Hartelijk bedankt, en wat een trieste teksten van hyves zeg XD alsof hyves je hele leven is. anyway, hartelijk bedankt^^

  Grtz
  Rik

 57. rob baan Says:

  Die trieste teksten ja, terwijl ik nog meer hyves accounts heb.

  Thanks Eelke, slim bedacht dit.

 58. Mark Benen Says:

  Bedankt voor de tip man!
  Hyves is echt zoooooooooooooo 2007, haha!

  Groeten Mark

 59. ayse Says:

  eindeliujk ben er afff

 60. eef Says:

  ik krijg ook geen delete mail.. rotzakken

 61. Jos Says:

  Thanks Eelke, je bent mun held!

 62. De Spanjool Says:

  … en weer iemand gelukkig gemaakt! Bedankt Eelke

 63. suus Says:

  ik krijg ook geen mail.. wat een gezeik zeg.. iemand een idee wat te doen?

 64. Remy Says:

  Bedankt voor deze perfecte uitleg.
  Erg handig geweest!

 65. Wes Says:

  Ook ik krijg geen mail? Maar was trouwens vorige keer ook al niet toen ik mijn privéberichten moest activeren of zoiets:S hope dat hij nog komt, anders blijf ik lang met dat gezeik van dat hyvesprofiel zitten…

  Toch bedankt;)

 66. Anne Says:

  Laura Danielle & ik ( anne ) hebben deze hyves gemaakt voor de vriendschap, maar de vriendschap is nu helaas over. En ik wou graag vragen of jullie/u deze hyves wilt verwijderen.

  Met vriendelijke groet,
  Laura, Danielle & Anne

 67. Eelke Says:

  Hoi Anne.
  Helaas kan ik jullie account niet opheffen, ik heb alleen maar deze handleiding geschreven, omdat ik zelf mijn account wilde verwijderen. Als je bovenstaande stappen opvolgt, zou je het zelf moeten kunnen doen.
  Jammer van de vriendschap. Kunnen jullie niet liever kijken wat er nog te redden valt? Misschien een keer goed praten over wat er dwars zit, of een keer met z’n drieen iets leuks gaan doen?

 68. Bjorn Says:

  Eelke, bedankt! Onze digitale vriendschap is ook over nu.. Ach, we zagen elkaar daar toch al zo weinig. En laatst zwaaide ik nog, maar je zwaaide niet terug. Zullen we gewoon eens een keertje analoog afspreken? Lijkt me gezellig!

 69. Eelke Says:

  Weet je zeker dat ik het was? Afspreken is een goed idee.

 70. robbin Says:

  Eindelijk kan ik dat domme hyves weggooien

 71. Eric Says:

  Bedankt!

 72. Anonymous Says:

  hahaha, hyves zei dat mijn profiel verwijderd was. Even leek het zo.

  Nu staat het er toch weer op.

  Hyvers zijn echt zielig man!. Ongeloofelijk. Allemaal dezelfde gedragsstructuur, alsof ze afspraken maken onder elkaar achter je rug om ofzo. echt erg…

 73. Home WaanZinnige.NL » Blog Archive » Twitter voor dummies Says:

  [...] video’s elders publiceert en je netwerk overtuigt van de eenvoud en snelheid van Twitter kun je je Hyves profiel uiteindelijk zelfs opheffen. En anders kun je je tweets automatisch doorposten naar je Hyves profiel via [...]

 74. Annemarijn Says:

  Hey super bedankt!

 75. James Says:

  zelf gelukkig nooit in die valkuil getrapt, zelfs na jaren aan te moeten horen van mensen dat ik een hyves ‘moet’ maken niet gedaan. Pluk ik nu toch de vruchten van! enige rede dat ik even kijk is omdat ik een nep account heb gemaakt omdat ik de foto’s van een feest van afgelopen week anders niet kon bekijken onder de naam “blabla32123″, met een trash email adres. en zelfs dat ligt mij principieel in de weg, dus zelfs die ga ik verwijderen.
  wel jammer dat ik mijn wachtwoord ben vergeten en nu dus moet wachten op dat emailtje, het duurt maar en het duurt maar.

  bedankt in ieder geval! Ik zag wel dat onder de help-sectie nu wat duidelijker is aangegeven dat je hem wel degelijk kunt verwijderen. je moet het maar weten te zitten he. klotesite.

 76. Florian Says:

  Ik gebruik het niet meer.

 77. Jeroen Says:

  Wel iedereen gelijk weer bij de volgende hype aansluiten he. Dit anti-hyves-gevoel is ook iets nieuws, waar iedereen gelijk weer bij wil horen. Ik las al eerder berichten à la ‘ontvrienden op hyves word het in 2009′ En inderdaad de trend zet zich voort. Maar vooral wel ook gelijk inschrijven voor de volgende nieuwe dienst he. Nu is twitter het…
  Het is massahysterie. Allemaal papegaaien. De typisch anti-reacties die ik hier lees;

  “ik ben zooooo blij dat ik van dat hyves gebeuren af ben! mensen zonder hyves zijn per definitie gewoon socialer. :D”
  “Hyvers zijn echt zielig man!. Ongelooflijk. Allemaal dezelfde gedragsstructuur, alsof ze afspraken maken onder elkaar achter je rug om ofzo. echt erg…”

  Men praat elkaar na. Het gaat allemaal om verwachtingen die worden gecreëerd danwel door zichzelf danwel door de buitenwacht.

  Ik gebruik hyves momenteel amper. Maar om nou gelijk op te zeggen omdat iedereen dat doet…
  Iedereen huilt mee met de wolven in het bos.

 78. Elly van Amstel Says:

  Nuttige blog, nog steeds. Ik ben geen hyves hater al word ik wel ziek van het gespam van andere hyvers. Ik verwijs geregeld mensen door naar deze blog die er vanaf willen.

 79. DJ Says:

  Thx voor de handleiding, hulde de maker ervan! Hopelijk duurt het niet lang meer dat ik niet meer kan inloggen (rare zin..).

 80. Astrid uit Beeld Says:

  Ook ik ben je dankbaar voor deze tip!!

 81. bing Says:

  nuttige site dit….. hyves begon me zwaar te jeuken…. al die spam!

 82. Weg met internet! » Blog Archive » Nationale actie: delete uw Hyves-account! Says:

  [...] Eelke Dekker plaatste daarom op zijn blog een een heuse handleiding voor het vewijderen van een Hyves-account, omdat hij op de site van Hyves niets hierover vond en [...]

 83. Bert Brussen » Blog Archive » Nationale actie: laat zien waar je staat en delete je Hyves-account Says:

  [...] deleten. Dat is een hele klus (bijna net zo moeilijk als het verwijderen van een hersentumor) maar het kán. Er is geen enkele reden meer om nog actief op Hyves te zitten: Facebook, Linkedin, Twitter of een [...]

 84. Tabitha Lohuis. Says:

  Hij is te traag niet alleen dat.

  Constant ptoblemen op mijn hyves te komen.
  Genoeg van. Die veranderingen wordt niks beter op!

  Tot ziens.

  Groetjes van Tabitha Lohuis.

 85. Leer de kracht van Twitter te gebruiken » Lifehacking Says:

  [...] video’s elders publiceert en je netwerk overtuigt van de eenvoud en snelheid van Twitter kun je je Hyves profiel uiteindelijk zelfs opheffen. En anders kun je je tweets automatisch doorposten naar je Hyves profiel via [...]

 86. Van Says:

  Geweldig bedankt voor deze uitstekende online handleiding. Tja, het is een kwestie van doorzetten. Zeker vijf keer geprobeerd voor ik het bericht in mijn hotmail kreeg. Maar gelukkig is het trieste moment nu daar en zal mijn hyves account verwijderd worden.
  Thxs, Van!

 87. Sven Viggo Says:

  relaxed !! eindelijk van die kinderlijke site af!
  Thanx kerel !!
  Gouden tip!!!

 88. Txur-axchik Says:

  ik wil hyves verwijderen oef:S

 89. ian jason Says:

  Thnx a lot!

  Alles gedaan , en account zou verwijderd moeten zijn , hij bestaat echter nog steeds en kan nog steeds inloggen.

  Net prostitutie.

  Kinderlijke kut hyves.

  Dat kleine kids erin trappen, en zoveel mogelijk “vrienden” willen verzamelen, en daarmee “populair” trachten te willen zijn , laat eigenlijk al zien dat het een ding is voor Verliezers & kneuzige kuddedieren!

  Iemand die zijn account wil verwijderen , mag niet weg!

  Pooier shit!

 90. Anti-hyves Says:

  super, bedankt!

 91. Remko Says:

  Eindelijk van die Hyves af. Al die “leuke” berichten in je mailbox van mensen die schijnbaar alleen online wat voorstellen. Doe zoals ik, opheffen en naar buiten!!

 92. Leo Says:

  Bij mij hetzelfde verhaal: tot twee maal toe proberen me af te melden, maar nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. En reageren, ho maar. Sneue figuren.

 93. jessey Says:

  Hallo Allemaal

  Ik heb dus ook al 10 keer geprobeerd mijn hyves te verwijderen maar kreeg geen bevestigingsmail, heeft iemand hier al meer informatie over?

 94. Gerco Says:

  Wat een heerlijk gevoel.
  Lekker me Hyves profiel verwijderd.

  Je hebt er toch geen zak aan, die zogenaamde oude klasgenoten die je niks zeggen.
  Uitzonderingen nagelaten, maar ik kwam al nooit meer op me Hyves pagina, dus ik mis er niks aan.

  Het voelt zelfs alsof ik vrij ben!!.
  Sorry lichterlijk overdreven, maar ja.

 95. free cars manuals Says:

  What template did you use in your blog ?

 96. rene Says:

  Bedankt voor het vermelden van deze “link” om hyves op te zeggen, ik ben blij dat ik er van af ben!!

  THANKS!!

 97. Niels Says:

  Thanks. Werkelijk ongelofelijk dat er een zoekopdracht voor nodig is. Commerciele rommel.

 98. Tweets van week 51 (2009) | Niels Gouman Says:

  [...] dit gaat vast nog een keer handig zijn, HOWTO voor Hyves profiel verwijderen: http://blog.eelkedekker.nl/hyves-profiel-opheffen/ [...]

 99. laquisha Says:

  eindelijk van me hyves af wist ni hoe je het moest verwijderen en me vrienden ook ni ze snappen het niet waarom ik verwijder heb hun vinden het leuk maar ik heb er eigenlijk nix .

 100. Eline. Says:

  Ik krijg mijn hyves maar niet verwijderd ik word er helemaal gek van .. ik krijg maar geen mail .. weten jullie hoe dat komt ?

 101. Ann Says:

  Hoi Eelke,

  Nou, gewèldig idee, deze site!!!!! Ik was Hyves ook he-le-maal zat, die akelige en irritante mailtjes, bah!!! Ik had iedereen een privebericht gestuurd, mijn hyvesvrienden dus, dat ik er mee zou stoppen.
  Paar minuten later volg ik je instructies, en weer paar minuten later kon ik al niet meer inloggen!!! dus gelukkig bij mij totaal geen problemen. alleen wat nu wel lastig is, is dat iedereen die ik een bericht heb gestuurd, deze nu niet meer kan lezen!!! Alles over mij is al weg. Dus als je je vrienden wilt berichten dat je gaat stoppen, verwijder alles dan een paar dagen later zodat je zeker weet dat de meesten het dan ook hebben gelezen.
  Maar goed, kleinigheidje hou je toch. Ik ben blij dat ik er vanaf ben, en superdank voor je inzet!!!

 102. Eelke Says:

  Hee Ann! Goede tip, dus andere lezers opgelet: wil je andere hyves op de hoogte stellen, neem een paar dagen de tijd.

  Aan alle comments waarbij het niet lukt, houd vol! Als je de stappen nauwkeurig volgt moet het lukken.

 103. Stiffestofs Says:

  Dankjewel.

 104. Laura Says:

  Thanks! Ik was Hyves ook een beetje zat en heb nu dankzij jouw link mijn account kunnen deleten. :D

 105. Michiel Says:

  Tnx, dit was exact wat ik nodig had. Eindelijk verlost van Hyves.

 106. Jasmijn Says:

  Ik heb al 4x op de link geklikt welke hier boven staat omschreven, maar ik heb nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen… Hoe kan dit?
  Ik ben er nu al 2 weken mee bezig en krijg me account niet verwijderd.
  Kan iemand mij helpen??
  Alvast bedankt.

 107. Loes Says:

  Fantastisch!!!
  Wat een bevrijding.
  Thanx!

 108. matthieu Says:

  Ik krijg die mail maar niet. Ik heb mijn account al 8 keer opgezegd. Je komt er gewoon maar niet van af!!

 109. Yvonne Says:

  Dank je wel =)

 110. sonny Says:

  ik heb mijn hyves verwijderd maar had er nog een hyvessite aan gekoppeld van mijn zaak maar die staat er nog steeds op nu wil ik die eraf hebben maar heb geen inlog gegevens meer en contact opnemen met hyves lukt niet kan iemand mij daarmee helpen word er gek van

 111. jantine Says:

  hai daar, ik krijg maar geen mailtje in mijn mailbox!!

  dus kan ik nog steeds niet van hyves af, erg bedankt voor de mogelijkheid die je hebt geboden om hyves te kunnen opheffen.
  nu nog een mailtje in mijn mailbox !

 112. Max Says:

  Eindelijk zeg. Het duurde weer veel te lang voordat ik me realiseerde dat ik niet de behoefte voel om deel uit te maken van het sociaal dementerende 2.0 systeem in de samenleving. Als ik populair wil doen koop ik wel een zonnebril en een cubaanse sigaar en hang ik mijn wel broek op half twaalf.

 113. Anonymous Says:

  Dank, veel dank ;)

 114. Zwarts Says:

  Kan je mij ook vertellen hoe ik wer op hyves kom?
  Wel dratisch deze manier van deleten alleen het woord Hyves
  is al voldoende dat de pc laat zien webside kan niet gegeven worden.
  Heb je ok bedacht hoe er weer op de side te komen?

 115. linda reuve Says:

  thanks, was a real problem to get deleted, I wonder why they make it this hard.

 116. s Says:

  ik krijg (verdorie) geen bevestingsmail van ze…..
  hoe kan ik nu toch de hyve verwijderen?

 117. Leen Says:

  Bah en nog een bah.
  Een pretpark waar ik niet nog eens kom.

 118. Leen Says:

  Ik was even vergeten de makers van deze site te bedanken voor de support tijdens mijn ontsnapping.
  Bij deze.

  DANKJEWEL

 119. Rhalf van Heusden Says:

  dank VRIEND :)

 120. Anna Says:

  Thanks voor de tip! eindelijk hyves-vrij :D!!!

 121. Jobine Says:

  Ha, bedankt! :D Khad al een tijdje op hyves zitten speuren om er vanaf te komen maar ik kon zo snel niets vinden.

 122. boeiend Says:

  maar ik wil nu mijn oude hyves weer terug hoe moet dat ??

 123. Rob Says:

  via google hier beland, thnx voor je stappenplan!

 124. Bruno Says:

  Eindelijk uitgecheckt uit Hotel California! Dankjewel! Heb deze URL meteen getwitterd.

 125. Marc Says:

  Een account opheffen wil niet betekenen dat je gegevens uit de database gehaald worden.
  Hiervoor moet je een verzoek per mail doen.

 126. Eelke Says:

  Wel, ik had voor de zekerheid mijn naam en email adres gewijzigd..alvorens op te heffen.

 127. Minnie Says:

  Na 3 keer gepoogd,

  gelukt, althans, ik kan nog inloggen, maar mijn foto is verdwenen, en nu heb je die rare gast van Jensen op mijn plaatje, nog steeds besta ik wel? maar staat ook iets dat ze bezig zijn, met mijn account te verwijderen, dus hoeft niet in treinvaart, maar laatste stap heb ik voltooid, so we will see…. Ik vind Hyves echt irritant dat ze zo moeilijk doen zeg!
  Greetz,
  Minni

 128. Sabine Says:

  Thanx:D

 129. Says Says:

  deze site stond in de elsevier

 130. Jeroen Says:

  Held

 131. Corry Fleerakkers Says:

  Hey Eelco

  Ben bezig om de hyve pagina van mijn ouders op te heffen. Aangezien ze zijn overleden.
  Via jou link was ik al aardig op weg dacht ik. Maar ik kan niet verder dan stap 2 komen. Ze sturen namelijk de bevestigingsmail naar hun email adres. En die is niet meer in gebruik. Dus kan ik hun profiel nog niet verwijderen.
  WAT NU.

 132. Eelke Says:

  @Corry

  Gecondoleerd met je ouders.
  Heb je het al geprobeert via deze link:
  http://www.hyves.nl/help/?searchterms=overleden

  Ook al is dit contactformulier niet precies daarvoor geschikt, het is in ieder geval een manier om in contact te komen met iemand van de helpdesk die in zo een geval vast handmatig een oplossing kan bieden.

  Succes!

 133. anti-----hyves Says:

  Beste iedereen,

  bovenstaande probleem van het NIET ontvangen van de verwijdersmail had ik ook. Ik werd er gek van.

  Maar ik heb de oplossing!

  Log in bij je profiel en ga naar je account. Verander daar je huidige emailadres daar een andere emailadres (het liefste een die je even voor hyves aan maakt bij hotmail of zo). Je krijgt dan een veranderingsmail van Hyves op je nieuwe emailadres. Druk op de link die in deze email staat.

  En dan is eindelijk het moment daar!!!!

  Log voor de laatste keer in en ga naar de link van Marco:
  http://www.hyves.nl/index.php?l1=ut&l2=da

  en je zal nu merken dat je WEL een verwijdersemail op je nieuwe adres zal krijgen.

  Toen ik deze verwijdersemail kreeg en op de link drukte, was mijn profiel EINDELIJK WEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 134. Tijmen Says:

  bedankt Eelke (en natuurlijk Marco),

  het vreemde is dat ik dit al 30 keer geprobeerd heb op Hyves site

  nooit een mail ontvangen enz.

  maar, via jou link lukte het
  WEL!!!

  bedankt!!!

  en nooit meer inloggen (TIP), log niet meer in NA verwijderen!!

  dan wordt waarschijnlijk alle moeite die je hebt ondernomen om te deleten zo weer ongedaan gemaakt

 135. Tijmen Says:

  bijna hetzelfde als anti—-Hyves zegt bij mij dus, maar wel op hetzelfde emailadres

 136. Tijmen Says:

  OPROEP

  AAN IEDEREEN

  DELETE JE HYVES ACCOUNT!!!!!!!!!!!!!

  VERBIED JE KINDEREN/MAN/VROUW/BROER/ZUS/ACHTERNEEF/STIEFMOEDER EN NATUURLIJK IEDERE TOEVALLIGE PASSANT OF ELK WEZEN DAT NOG IN STAAT IS OM TE ADEMEN— OOIT NOG GEBRUIK TE MAKEN VAN HYVES!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OGENBLIKKELIJK AFZWEREN DIE INFILTRATIE EN POPULARISATIE

 137. Hammie Says:

  Zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo werdt bijna gek.

  tanx het is gelukt!!

 138. Bauke Says:

  Bedankt, nuttige post

 139. Taav Says:

  Ik wordt nu helemaal gek, ik heb het de link gevonden hoe je een hyves account verwijdert, maar ik krijg de email steeds niet, ik heb alles gekeken, spam ongewenste e-mail ik heb mijn email 2 dubbel keer gecheckt op hyves, maar nog steeds gaat het niet, dan heb ik een mail verzonden naar hen, en dan sturen zij terug, dat ik geen mail meer moet versturen, dat ik alles via de site moet doen. Ik zit in een cirkel en weet niet hoe ik hier uit moet komen, en dit allemaal alleen omdat ik een account wil verwijderen. Wie kan mij helpen???

 140. Lydia Says:

  Dank dank dank,

  eindelijk gelukt, lekker aso dat het zo moeilijk te viden is op Hyves zelf!
  Je bnet een uitkomst!

 141. Jules Says:

  Dank je! Ben van dat gespam vast af

 142. Robert Says:

  Dank je. Dat had ik alleen niet gevonden.

 143. Jeroen Says:

  Ik krijg die mail nie…

 144. Roelof Says:

  nu ben ik die hyves ook zat, geenvriend.nl zet dit zoden aan de dijk. telegraaf, veel plezier ermee, ik doe niet mee. daaaaggg…

 145. Marjo Says:

  Geweldig! Dank! Phew….. eindelijk…..

 146. Jessica Says:

  Allereerst bedankt,
  verder wilde ik even zeggen dat ik begrijp dat jullie alle foto’s en gegevens weg hebben gehaald maar alles wat ooit online heeft gestaan is terug te vinden. In principe was dat dus niet nodig ;)

 147. pb Says:

  wtf, leg anders ook even uit hoe ik moet pissen.

  ik ben niet idioot.

 148. pb Says:

  (o excuus ik werd hier naartoe gelinkt door iemand via twitter, en zie nu pas dat je post alweer jaren oud is. toen was ie waarschijnlijk erg nuttig :-) )

 149. Grietje Keller Says:

  dank voor deze aanwijzingen. Ik zocht op Hyves zelf, maar kon het zo snel niet vinden. Google leidde me naar deze pagina: met deze link, was het zo gepiept.

 150. Frank Nolen Says:

  Oooohhw eindelijk verlost van die ellende! Heel erg bedankt namens mij en vele vrienden.

 151. Jacqie Says:

  Bedankt voor de duidelijke handleiding!! Was voor mij onmogelijk om deze optie te vinden via de Hyves-site zelf!!

 152. Jack Says:

  Ik wil me hyves nu toch echt eens verwijderen maar ik krijg die bevestigingsmail maar niet. En ik heb het toch zeker 8 keer geprobeerd. Wat te doen?

 153. laescobar Says:

  ik mag geen hyves.

 154. marjet Says:

  Bedankt, meteen verwijderd.
  Heeeel graag zou ik hetzelfde met die ellendige schoolbank doen, heeft iemand daarvoor ook de juiste link, aub?? Ik had 1 of 2 jaar geleden mijn profiel verwijderd maar nu word ik toch weer gemaild (oftewel gespamd), lijkt wel onkruid.

 155. Bart Says:

  Zojuist mijn Hyves verwijderd :-) ben benieuwd hoelang het duurt voordat ik daadwerkelijk niet meer kan inloggen.

 156. Bart Says:

  Nou dat was snel, binnen 10 minuten is mijn profiel verwijderd! Hulde!

 157. Bert Says:

  Op http://www.accountkiller.com vind je dit soort instructies voor tientallen websites. Blijkt dat er een aantal grote jongens zijn waar je niet eens je profiel kunt verwijderen, handig om te weten hoe ze met je persoonlijke gegevens omgaan als je er een aan wilt maken….

 158. maxime Says:

  verwijder acount

 159. Ilona&Ginus Says:

  gebruik hem niet meer

 160. Monicah Says:

  Thanx! Ik kan nog wel inloggen en heb ook maar direct de foto’s verwijderd. Hoop dat ze mn account er binnenkort afhalen.

 161. Snel, gemakkelijk en goedkoop op vakantie! Says:

  Snel, gemakkelijk en goedkoop op vakantie!…

  Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl…

 162. Hyves verwijderen Says:

  Thnx hyves verwijderen lukt nu wel

 163. Pieter Says:

  Hoe lang duurt het voordat je profiel echt weg is? Met de techniek van vandaag de dag moet het toch zo zijn dat je direct na het verwijderen niet meer kan inloggen en dat je niet meer te vinden bent. Heb een 1/2 uur geleden mijn profiel verwijderd maar alles doet het nog!!! :-((

 164. John Says:

  Ja, op deze website wordt ook uitgelegd hoe je je hyves account kunt verwijderen, moet je wel 1.30 voor betalen en is zogenaamd ook een hyves hacker geloof er niks van.

 165. Vanaf vandaag heeft onze website een nieuw ontwerp. Als jullie nog op- en/of aanmerkingen hebben, dan horen we dat graag van jullie. Says:

  Vanaf vandaag heeft onze website een nieuw ontwerp. Als jullie nog op- en/of aanmerkingen hebben, dan horen we dat graag van jullie….

  [...]Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl[...]…

 166. california seo Says:

  california seo…

  [...]Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl[...]…

 167. Herman Munster Says:

  Hi is this Dutch , my google translate plugin doesnt seem to be working .

 168. plastic household item Says:

  plastic household item…

  [...]Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl[...]…

 169. kus Says:

  kus x

 170. Andrea Says:

  Via deze tool kun je ook makkelijk je foto’s overzetten:

  http://www.mijnalbum.nl/Hyves-Fotos-Kopieren

  Daarna kun je ze downloaden naar je computer bijvoorbeeld.

 171. Anonymous Says:

  hoe maak ik een hyves aaan

 172. cheap online stores Says:

  cheap online stores…

  [...]Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl[...]…

 173. Get CompTIA certified Says:

  Get CompTIA certified…

  [...]Hyves profiel opheffen | blog.eelkedekker.nl[...]…

 174. sandra Says:

  hey bedankt voor je nuttige informatie, was het om persoonlijke reden ook goed zat, heb ook een tijdje zitten puzzelen en vond gelukkig dit dank je wel!!

 175. perry Says:

  kan je ook je hyves weer terug krijgen na het delete?

 176. hlovescola Says:

  hij zegt dat de link niet meer geldig is :(

 177. vergleich gebäudeversicherung feuer Says:

  I feel this is one of the most important information for me. And i’m satisfied studying your article. But wanna commentary on some general issues, The web site taste is wonderful, the articles is truly great : D. Excellent job, cheers

 178. Cheapest fioricet Says:

  sichjcmph, Fioricet, QEDGGAd, [url=http://www.fioricetpharm2013.com/]Com fioricet online[/url], wvyOdhp, http://www.fioricetpharm2013.com/ Places to buy blue fioricet tablets by westwood, ikrCcjo.

 179. pawn shops in ct Says:

  Thanks in support of sharing such a nice idea, paragraph is pleasant, thats why
  i have read it entirely

  my weblog – pawn shops in ct

 180. hoesjes voor huawei Says:

  I’m asking typically the writers agreement 1st and wish to to have answer again of your mouth, to use the article. Ofcourse i will create a backlink to your site. You should keep a remark after me, I will come back later to check on to your reply.

 181. FM Parfum Says:

  I take pleasure in, result in I discovered exactly what I was taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 182. Fermin Says:

  Hi there, this weekend is good in support of me, since this moment i am reading this
  enormous informative article here at my home.

Leave a Reply