Hummus

Humus
Vergeet mijn bericht over Hummus kopen bij de C1000.
Gewoon zelf pureren:

- Blik kikkererwten,
- Scheutje limoensap,
- Fijngesneden Peterselie
- Scheut olijfolie
- Peper en zout

+ De truuk:
-Een dikke lik pindakaas.

7 Responses to “Hummus”

  1. Cristiano Betta Says:

    Cool…. goed plan. Ik ga het zelf proberen. Morgen ff gratis Hummus eten hier in London. Heb een £30 pond voucher gekregen vane en tent omdat ik ze met wat promotie heb geholpen.

  2. Cristiano Betta Says:

    BTW: Humus != Hummus….

  3. Eelke Says:

    Thanx, ik heb het meteen op 10 plekken verbeterd :)
    Mooi die ruilhandel, laatst een filmpje geschoten in ruil voor wat barkrukken.

  4. link naar mijn blog Says:

    pindakaas?

  5. Eelke Says:

    Pinda!Kaas! Normaal gesproken wordt sesamolie gebruikt, maar dat is erg kostbaar, ofwel duur. De meeste restaurants werken dan ook met de goedkope smaakvervanger ‘pindakaas’. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die allergisch zijn voor sesamzaad….

  6. yvonne Says:

    en wat er echt in Hummus moet is klassiek , ansjovis 1 of 2 gepureerd..heb je ook geen zout meer nodig

  7. Eelke Says:

    Ik kan me even niet indenken hoe dat smaakt, maar dat treft. Ik had voor vanavond nog geen maaltijd bedacht.

Leave a Reply