Film in progress

Enkele ‘onbehandelde’ stills van nieuw projectje.

schaatsen-edit-v1.Still002

schaatsen-edit-v1.Still007

schaatsen-edit-v1.Still016

One Response to “Film in progress”

  1. Anisha Says:

    Beste Lonneke,Ik heb ondertussen via de site van jliule een van de projecten doorgestuurd: op deze pagina kun je 2 doc’s downloaden. Ondertussen heb ik al wat meer gemaakt.Het enige dat ik jammer vind is dat er een loginnaam moet zijn om het filmpje te bekijken. Natuurlijk begrijp ik de rede, echter in ons onderwijs is in- en uitstroom volledig flexibel en bepalen studenten hun eigen volgorde. Dit betekent dat ieder project op een andere tijdstip door een student uitgevoerd wordt. Om dan per student steeds te moeten inloggen is omslachtig.Persoonlijk geloof ik zeer in videomateriaal (kijken en luisteren) in het onderwijs, dus vind ik Teleblik een goede bron.Groetjes, Patrick

Leave a Reply