Entrar


De Valencia trip zit er op. Ik heb behoorlijk wat foto’s gemaakt waar ik tevreden over ben. In 11 dagen heb ik 143 foto’s geschoten, die ik goed genoeg vond om te posten. Dat zijn er dus ruim 12 per dag. Een aardige score.

Waar ik niet echt vooruitgang in mijn foto’s zie, merk ik wel, dat de hit-ratio langzaam omhoog gaat. Waar ik vroeger 8 a 9 op de tien foto’s weggooide, hoef ik er de laatste tijd nog maar 1 op de 2 te deleten. Alleen als ik zeker weet dat het een echt mooi shot bij weinig licht wordt schiet ik een burst, a 7 foto’s per seconde, waarvan ik er dan maar 1 bewaar.

Komende week nog elke dag een post van de voltreffers, al was het alleen om de spaanse warmte in de huiskamers te krijgen.

4 Responses to “Entrar”

 1. Alper Says:

  Heb je nog een connectie kunnen maken met het Spaanse volk?

 2. Eelke Says:

  Jawel, veel glimlachen is een goeie, en met Pascalle erbij gaat het natuurlijk wel goed, want die spreekt Spaans. Maar ik bleef wel merken dat als ik alleen was, dat de interesse wegebde als ik zei: “No entiendo.”

 3. PC Richard tv sale Says:

  one option is to handicap people and not armies. we have enough stats to come up with some sort of system like chess or ten-pin bowling or golf.

 4. Cotton On coupon Says:

  C’est très louable, merci pour votre partage Chantal.

Leave a Reply