Cut the Crap

Mijn vaste lezers weten wel dat ik iets met knippen en geknipt worden heb. Dus toen Stan, vriend en tevens de helft van het kappersduo ‘Cut the Crap’ vorige week op bezoek was hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe timelapse te maken. Speciaal om iedereen de rest van de dag te laten genieten hebben we er een olijk en bekend deuntje aan toegevoegd, dat je de rest van de dag niet meer kwijt raakt:

[QUICKTIME http://www.eelkedekker.nl/albums/cut-crap.mov 384 288]

5 Responses to “Cut the Crap”

 1. de kapper Says:

  ik kom er net achter dat ik mijn pijltjestoetsen kan gebruiken om heerlijk beeldje voor beeldje te kijken.
  je ‘knipogen’ zijn absoluut onweerstaanbaar
  ;)

 2. Floormanager Says:

  Zojuist de secretaresse gevraagd om ook even een vinkje achter Berlijn te zetten. Cut the Crap Global!

 3. kraker Says:

  kan ik cut the crap voor Biel boeken? (of als dat niet hip genoeg is, kom ik wel naar zürich of Geneva. Aan de andere kant: Biel eigenlijk net het Frankrijk van Parijs.

 4. de andere kapper Says:

  ooooh, mooi! kappertje, klantje, gefeliciteerd met dit fantastische resultaat.

 5. Jasja Says:

  En die klok op de achtergrond! Die maakt het helemaal subliem!

Leave a Reply